Endelig kan vi ønske gamle og nye kunder velkommen tilbake.

For våre gamle kunder er det derfor hyggelig for oss å fortelle at vi endelig er tilbake for fullt som den bedriften dere lærte å kjenne for en tid tilbake.

Fortsatt er det noen ting som må på plass mht å bl.a. få tilbake mail adresser, etc, men allerede nå kan dere kontakte oss igjen på tlf eller mail nedenfor.

Spørsmål kan rettes til irontech at irontech. no
Foreløpig tlf nr. er 9169-7199

English:

Finally, after 2 1/2 years we wish all our customers back after a cooperation with another company.
The other company had a totaly different background/focus than Irontech, and it will take some time to have our old system up and running with email adresses, etc, but you can still contact us through email  irontech at irontech. no


 Norwegian description what we do:

Vårt hoved fokus er salg og utvikling/integrasjon av skjermløsninger, men også PC og kommunikasjonsutstyr er innenfor vårt arbeidsområde. Vi fokuserer i den forbindelse på flere punkter som relaterer seg til funksjon, spesifikasjon på standard komponenter og integrasjon som fokuserer på mtbf og forventet levetid.

Når det gjelder skjermer er følgende viktig mener vi:
Levetid (mtbf), funksjon, miljøproblemer som varme/kulde, EMI/RFI, vann/fuktighet/støv, kondens,, vibrasjoner og støt, lysforhold/kontrast og annet som påvirker lesbarhet,  type interface/video, størrelse, vekt, etc, etc

På PC siden har vi følgende fokus:
Varme/kunde, EMI/RFI, vann/fuktighet, vibrasjoner og støt, interface, Ex miljø som kapsling/kabling for sone 1 og 2, samt tradisjonelle spesifikasjoner som CPU, I/O, etc som også gjelder PC løsninger i kontormiljø.

I tillegg til de 2 overnevnte arbeidsområdene har vi fokus på forskjellige kommunikasjonsløsninger og de fordeler/ulemper disse har. Også annet periferi utstyr som tastatur og I/O er ting vi har arbeidet en del med. Vi har også erfaring fra EX miljø og utstyr for bruk innen helsesektoren samt sikkerhetsapplikasjoner.

Enkelte av problemstillingene vi arbeider med er beskrevet på våre support sider som også kan beskrives som svar på FAQ.

Kontakt oss gjerne om det er noe vi kan hjelpe til med.

Med vennlig hilsen

Irontech AS

Skroll til toppen