PRODUKTER

Industri skjermer med touch screen mulighet

Touch Screen og LCD skjerm for industri 

Små embedded PC løsninger med mulighet for 12V DC drift.

Embedded og Wallmount PC 

Panel-PC med touch screen mulighet

Panel PC med touch screen mulighet 

2U industri-PC for 19" rack

Industri-PC og Server for rack 

Infokiosker 

Industri tastatur 

Industrielt ethernet med RS232,RS422,RS485, bluetooth, etc

Industrielt Ethernet med bluetooth


 

 Klikk på en av linkene nedenunder for mer informasjon
rundt våre industri-PC og serverløsninger

Industri-PC og server med spesielle egenskaper.


Arctic S20 er industri-PC designet for å møte de fleste krav innen profesjonell databehandling. Som industri-PC og rackmontert server kan chassis leveres i børstet aluminium (standard), rustfritt stål eller syrefast stål.

Arctic S20 har med sin monteringsdybde på 36,4 cm et av verdens minste mål for rackmontert industri-PC om en tar hensyn til hva som kan monteres inn. Derfor kan også maskinen monteres i svingrammer, i 40cm (16") dype rack, samt konsoll med liten dybde, og fortsatt mulighet for opptil 4 ekstra I/O kort, raid, etc. Det medfølgende rackmonteringskittet gjør det mulig å justere monteringsdybden av industri-pc'en.


Liten Industri-PC og server med egenskaper som de store .


Arctic S20 er en 2U industri-PC og server med mulighet for 2 stk 3 1/2" disker montert i hot-swap skuffer (f.eks. for Raid 1 – speiling av disker), samt CD/DVD/RW og 2 stk frontmonterte USB connectorer bak frontdør (disse kan brukes selv om dørene er lukket). Det kan monteres backup enheter som for eksempel USB harddisk i frontdør.

Det er lagt stor vekt på at industriPC og server fra Irontech skal tåle vibrasjoner og støt samtidig som at harddiskene har fått bedre kjøling enn det som er vanlig på rackmonterbart utstyr i dag. Dette gir økt driftsikkerhet for de miljøer som ønsker å bruke industriPC som f.eks. server. Mulighet for overdimensjonert kjøling, som gjelder både industriPC og server, gir lengre tids drift uten å måtte gå til anskaffelse av nye vifter (”redundante vifter”). Løsning har et design som gir god fleksibilitet mht endringer sammenliknet med kasser levert av andre.

Server utgaven har montert ekstern overvåkning (i tillegg til det som ligger i Bios for hovedkortet) for overvåkning av temperaturer, spenninger, vifter, etc. Evt feil indikeres på et panel med lysdioder i front. Dette er opsjon på industriPC utgaven.

Prisen kan, på tross av alle tiltakene som er gjort mht driftsikkerheten, konkurrere med de fleste andre maskiner.

Reproduserbare løsninger.

Pga størrelse og funksjon har vi tatt "copyright design" på disse løsningene. Ettersom vi selv har kontroll med design og produksjon av f.eks. chassis risikerer ikke våre kunder å bli påtvunget et nytt chassis som ikke passer med tidligere leveranser fra en utenlandsk leverandør.

Og vha vår database har vi altid kontroll over hva som er levert slik at vi våre kunder bare skal kunne forholde seg til et serienummer for å få tilsvarende leveranse senere. Dessuten "brander" vi også løsningene (kunde logo i front, etc) ovenfor vår kunder, selv i svært små antall. Som en av svært få norske bedrifter tar vi dessuten på oss spesial design der dette er ønskelig. 

Server med Raid

 

Industri-PC uten Raid


Basert på mange års erfaring vet vi at brukere av industri-PC oftere har behov for spesialtilpasninger enn andre. Derfor ønsker å tilby spesialtilpasninger av våre industri-PC løsninger både mht mekanikk og funksjonalitet. Dessuten har vi stadig nye løsninger under utvikling. Kontakt oss om du har spesielle behov som ikke dekkes av våre standardutgaver.

Men industri-PC kan også være små veggmonterte enheter, panel-PC eller annet. Vi har også en del løsninger som dekker slike behov (ref. menyen på venstre side). Sammen med våre industri-PC løsninger finnes det en mengde skjerm løsninger for rack montering. Her finner du LCD skjermer fra 12,1" til 19" for montering i 19" rack.  For de som ønsker LCD skjermer med touch screen leveres også dette i mange forskjellige utgaver. Du finner også skjermer for panel montering, egen innbygging, etc, etc, på våre sider.


Linkene nedenunder gir ytterligere teknisk informasjon om de enkelte interface løsningene som ofte brukes i våre industri-PC og server løsninger:

Flere interface vil bli ført opp etterhvert.


For detaljert informasjon om prosessorene som brukes anbefaler vi www.intel.com

Generell informasjon om PC oppbygging finnes på: http://en.wikipedia.org/wiki/Personal_computer