PRODUKTER

Industri skjermer med touch screen mulighet

Touch Screen og LCD skjerm for industri 

Små embedded PC løsninger med mulighet for 12V DC drift.

Embedded og Wallmount PC 

Panel-PC med touch screen mulighet

Panel PC med touch screen mulighet 

2U industri-PC for 19" rack

Industri-PC og Server for rack 

Infokiosker 

Industri tastatur 

Industrielt ethernet med RS232,RS422,RS485, bluetooth, etc

Industrielt Ethernet med bluetooth


 

 

PRODUKTER

 

Industri-PC og server for rack Irontech leverer en mengde forskjellige 19" Industri PC og server løsninger for å dekke de fleste behov for skap og rack montering. Felles for alle løsningene er et stort antall I/O interface som RS232/422/485/USB/Ethernet/etc, etc. Dessuten kan flere av løsningene leveres med Raid 0,1 eller Raid 5 , 10 (0+1)samt flere skjerm interface VGA,DVI, etc.
Vi har valgt å standardisere på 2 korte chassis/kabinetter (bare 38cm dyp) som f.eks. kan stå i svingrammer (svingdører).

   

 

Industrielle LCD skjermer, evt. med touchscreen Vi har over 100 LCD modeller i vårt sortiment. Deriblandt touch screen / berøringsskjermer, standard industriskjermerskjermer for sollys, multi touch, for veggmontering, innbygging i vegg, etc, vanntette for spyling.
Dessuten leveres dem i utgaver for 12V DC eller 24V DC drift, med video inngangs som komposite og S-video, manuell lysjustering, etc, etc og i størrelser fra 6.4" til 100".

   

 

Panel PC Løsninger Panel-PC løsningene våres leveres i størrelser fra 6,4" til 19" og er tilgjengelig som frittstående enhet, for innbygging eller panel montering. Det er utgaver for spritsikker front (IP65), løsninger som skal kunne leses i sollys, touch screen mulighet, osv. Løsningene er basert på Celeron M eller Pentium M  opp til 2 GHz og har alle de vanligste interface løsningene.

   

 

Embedded og wallmount PC Arctic EM og EV serien vil dekke de fleste behov for små embedded systemer. Med et stort antall konfigurasjoner mht datakraft og I/O vil fleksibiliteten som Arctic serien er kjent for opprettholdes. Små fysiske mål ned til ca 19 x 11 cm.
De fleste konfigurasjonene er tilgjengelig med 12V DC, 24V DC eller 110/220V AC (det siste vha ekstern adapter).

   

 

 
Infokiosker Infokiosk brukes i idrettshaller for å vise resultater, treningstider, gi beskjeder til deltagere, etc. Ypperlig for å skrive ut kølapper kombinert med å vise reklame for produkter. Informasjonsterminaler for kjøpesenter, bedriftsinformasjon, logging av kundebesøk, informasjon om buss, tog, fly og båt tider, priser, og reisebegrensninger, bestillingsterminal, butikkinformasjon med handlelister, oppskrifter, tilbud, etc, etc, etc. Med slike terminaler gjør du kundens valg til en spennede og interaktiv prosess.

Informasjonsterminalene/kioskene som leveres er i høyeste kvalitet og leveres med 15" til 19" skjermer, SAW høykvalitets touch screen som tåler utrolig mye og som beholder den beste kvaliteten på skjermbildet. Dessuten er løsningene "vanntette", "vandalsikre", støvtette, etc for å opprettholde høyest mulig driftsikkerhet om de står montert i offentlige miljø.
 

   

 

 
Industri tastaturer Sprutsikkert (IP65) og vandalsikkert aluminiumstastatur i
børstet aluminium med eller uten trackerball.


 

   

 

 
Industrielt ethernet For å dekke behovet for datainnsamling og styring over internett har Irontech inngått en avtale om distribusjon av enheter for RS232 til ethernet, bluetooth til ethernet, digital I/O til ethernet og modbus til ethernet. En samling løsninger som gir fleksible og rimelige løsninger for de fleste behov enten det er snakk om en eller flere porter.