PRODUKTER

Industri skjermer med touch screen mulighet

Touch Screen og LCD skjerm for industri 

Små embedded PC løsninger med mulighet for 12V DC drift.

Embedded og Wallmount PC 

Panel-PC med touch screen mulighet

Panel PC med touch screen mulighet 

2U industri-PC for 19" rack

Industri-PC og Server for rack 

Infokiosker 

Industri tastatur 

Industrielt ethernet med RS232,RS422,RS485, bluetooth, etc

Industrielt Ethernet med bluetooth


 

 

Om Irontech

 

Akkurat som det er spesialister innen yrker som leger, advokater, ingenører, etc finnes det spesialister blandt forskjellige utstyrsleverandører.
Noen er spesielt dyktig på regnskap/økonomi. Andre er spesielt dyktig innen hjemmedata.
Irontech's har spesialisert seg på datatutstyr som krever høy grad av driftsikkerhet selv om det står i vanskelig miljø der det utsettes for temperatur problemer, viberasjon/sjokk, fuktighet/kondens, EMI/RFI støy, visualisering ved vanskelige lysforhold, etc, etc. Dessuten har vi noe erfaring fra utstyr i EX (Atex) sone 1 og 2 samt utstyr for bruk innenfor medisin/helse.
Vi har med andre ord valgt å spesialiserer oss på utstyr for industri, offshore, marine, forsvar, transport, utstyr som kan utsettes for vandalisme og andre miljøer som krever spesielle forholdregler.Det siste året har vi også tatt vår erfaring i bruk der brukerene skal benytte utstyret i vanlig kontor miljø.

Etter et mislykket samarbeid med en bedrift som hadde en helt bakgrunn og fokus enn Irontech har vi nå valgt å gå tilbake der vi slapp.
De ansatte hos Irontech sitter med flere tiårs erfaring og teknisk kompetanse fra disse markedene, og spesialtilpasninger av eksisterende løsninger gjøres til stadighet. Om om vi ikke finner egnet løsning hos våre underleverandører designer og produserer vi utstyret selv. Et eksempel på dette er Arctic serien hvor vi hadde forespørsel på PC løsninger for rack med ekstremt kort dybde. Disse maskinene leveres både med og uten raid, ekstern alarm, etc.
Et annet eksempel er spesialtilpasninger av elektronikk og mekanikk av skjermer som for eksempel til Flytoget.

Når det gjelder skjermer er følgende viktig mener vi:
Levetid (mtbf), funksjoner som lysjusteringer og oppstartsbilder, miljøproblemer som varme/kulde, EMI/RFI, vann/fuktighet/støv og kondens samt vibrasjoner og støt, lysforhold/kontrast og annet som påvirker lesbarhet,  type interface/video, størrelse, vekt, etc, etc

På PC siden har vi følgende fokus:
Levetid (mtbf), varme/kunde, EMI/RFI, vann/fuktighet/støv, vibrasjoner og støt, interface, samt tradisjonelle spesifikasjoner som CPU, I/O, etc som også gjelder PC løsninger i kontormiljø.

Mhp forskjellige kommunikasjonsløsninger (både kablede og trådløse) og de fordeler/ulemper disse har forsøker vi å ivareta de fleste problemstillinger der det kan oppstå refleksjoner eller isolering av trådløse signaler men også å dekke problemstillinger fpr dataoverføring fra sensorer og frem til visualisering.

Enkelte av problemstillingene vi arbeider med er beskrevet på våre support sider som også kan beskrives som svar på FAQ.

Kontakt oss gjerne om det er noe vi kan hjelpe til med.

Med vennlig hilsen

Irontech as