PRODUKTER

Industri skjermer med touch screen mulighet

Touch Screen og LCD skjerm for industri 

Små embedded PC løsninger med mulighet for 12V DC drift.

Embedded og Wallmount PC 

Panel-PC med touch screen mulighet

Panel PC med touch screen mulighet 

2U industri-PC for 19" rack

Industri-PC og Server for rack 

Infokiosker 

Industri tastatur 

Industrielt ethernet med RS232,RS422,RS485, bluetooth, etc

Industrielt Ethernet med bluetooth


 

 

Kontakt oss / Contact us
 

Endelig kan vi ønske gamle og nye kunder velkommen tilbake.

For våre gamle kunder er det derfor hyggelig for oss å fortelle at vi endelig er tilbake for fullt som den bedriften dere lærte å kjenne for en tid tilbake.

Fortsatt er det noen ting som må på plass mht å bl.a. få tilbake mail adresser, etc, men allerede nå kan dere kontakte oss igjen på tlf eller mail nedenfor.

Spørsmål kan rettes til irontech at irontech. no
Foreløpig tlf nr. er 9169-7199

English:

Finally, after 2 1/2 years we wish all our customers back after a cooperation with another company.
IThe other company had a totaly different background/focus than Irontech, and it will take some time to have our old system up and running with email adresses, etc, but you can still contact us through email  irontech at irontech. no

 

Norvegian description what we do:

Vårt hoved fokus er salg og utvikling/integrasjon av skjermløsninger, men også PC og kommunikasjonsutstyr er innenfor vårt arbeidsområde. Vi fokuserer i den forbindelse på flere punkter som relaterer seg til funksjon, spesifikasjon på standard komponenter og integrasjon som fokuserer på mtbf og forventet levetid.

Når det gjelder skjermer er følgende viktig mener vi:
Levetid (mtbf), funksjon, miljøproblemer som varme/kulde, EMI/RFI, vann/fuktighet/støv, kondens,, vibrasjoner og støt, lysforhold/kontrast og annet som påvirker lesbarhet,  type interface/video, størrelse, vekt, etc, etc

På PC siden har vi følgende fokus:
Varme/kunde, EMI/RFI, vann/fuktighet, vibrasjoner og støt, interface, Ex miljø som kapsling/kabling for sone 1 og 2, samt tradisjonelle spesifikasjoner som CPU, I/O, etc som også gjelder PC løsninger i kontormiljø.

I tilegg til de 2 overnevnte arbeidsområdene har vi fokus på forskjellige kommunikasjonsløsninger og de fordeler/ulemper disse har. Også annet periferi utstyr som tastatur og I/O er ting vi har arbeidet en del med. Vi har også erfaring fr
a EX miljø og utsyr for bruk innen helsesektoren samt sikkerhetsapplikasjoner.

Enkelte av problemstillingene vi arbeider med er beskrevet på våre support sider som også kan beskrives som svar på FAQ.

Kontakt oss gjerne om det er noe vi kan hjelpe til med.

Med vennlig hilsen

Irontech as