PRODUKTER

Industri skjermer med touch screen mulighet

Touch Screen og LCD skjerm for industri 

Små embedded PC løsninger med mulighet for 12V DC drift.

Embedded og Wallmount PC 

Panel-PC med touch screen mulighet

Panel PC med touch screen mulighet 

2U industri-PC for 19" rack

Industri-PC og Server for rack 

Infokiosker 

Industri tastatur 

Industrielt ethernet med RS232,RS422,RS485, bluetooth, etc

Industrielt Ethernet med bluetooth


 

 

Irontech vant internasjonal konkuranse om levering av monitorer til Flytoget for bruk av togførere.

I konkurranse med store skandinaviske og mellomeuropeiske bedrifter valgte Flytoget AS å gå for monitorer for overvåking utviklet av Irontech AS. Løsningene skulle brukes av togfører og ble tilpasset behovet mht både funksjoner (elektronikk) og montering/bruksområde (mekanikk), og med fokus på brukervennlighet, bildekvalitet og driftsikkerhet. Løsningene ble først testet i 6 mnd ombord i togene i konkurranse med andre europeiske løsninger.Utfordringer som stråling, immunitet, vibrasjoner, temperatur variasjoner, etc ble alle ivaretatt basert på vår erfaring fra tilsvarende miljø.
Denne utviklingsordren viser at Irontech AS er fullt på høyde med større europeiske bedrifter mht å frembringe løsninger for krevende miljøer hvor funksjonalitet, kvalitet og pris står sentralt.

Løsningen benyttes idag flere år senere, bl.a. pga minimalt med feil (7 promille eller mindre pr år). Utvikling av neste generasjon inteligent system er påbegynt basert forventede krav til nye funksjoner, bildekvalitet, brukerinterface, utvidelsesmuligheter og fleksibilitet, men uten at dette skal gå på bekostning av en svært høy driftsikkerhet som vi har oppnådd på tidligere leveranser.

Irontech AS er kanskje en av de bedrifter i Norge som har størst utvalg av LCD skjermer for profesjonelt bruk, og evnen til å tilpasse løsningene til kundenes behov vil også i fortsettelsen stå sentralt hos Irontech AS.
Idag er hovedfokus når det gjelder utvikling på monitor siden, men også bruk av trådløs teknologi der det idag ikke fines gode løsninger.