PRODUKTER

Industri skjermer med touch screen mulighet

Touch Screen og LCD skjerm for industri 

Små embedded PC løsninger med mulighet for 12V DC drift.

Embedded og Wallmount PC 

Panel-PC med touch screen mulighet

Panel PC med touch screen mulighet 

2U industri-PC for 19" rack

Industri-PC og Server for rack 

Infokiosker 

Industri tastatur 

Industrielt ethernet med RS232,RS422,RS485, bluetooth, etc

Industrielt Ethernet med bluetooth


 

 

Projektor for møterom kan nå erstattes av 65" LCD med touch

Om 65" skjerm ikke er stor nok kan vi levere opp til 82" eller benytte våre mindre 19" for å styre projektor.

Interaktiv tavle for møterom basert på projektor kan nå erstattes av 65" LCD  (LED) skjerm (Andriod nettbrett) med berøringsteknologi i de fleste møterom. Herfra kan du vha berøringsskjerm styre alle presentasjoner vil kjenner som regneark, video filmer, pdf filer, powerpoint, etc, etc. samt tegne med frihånd som på flip-over og tavle uten å ha PC tilkopplet slik vi har vist i videoen vi har linket til oppe til venstre. Bruk finger, kulepenn nøkkel, adgangskort eller annet du har for hånden til å tegne på skjermen.
Lav pris sammenliknet med andre løsninger pga lave ("ingen") vedlikeholdskostnader som bytte lamper, etc, lengre levetid enn PC løsninger fordi den er vifteløs og lavere pris på programvare (app'er en kan laste ned fra f.eks Play Store - Google Play som kan være gratis og opp til noen hundrelapper) samt mer mobilt om en vil flytte skjermen mellom flere møterom. Det er heller ikke nødvendig med kalibrering ved oppstart. Dessuten er bildekvaliteten dramatisk mye bedre enn tradisjonelle projektorer. Alle fordelene gjør skjermene til noe av det hotteste og mest innovative en kan ha på møterommet i disse dager. Ingen behov for egen PC. Plugg USB stick'en med presentasjonen rett inn i skjermen og kjør den derfra. Nå kan dere ligge i front sammenliknet med enhver annen rilgjengelig teknologi for presentasjoner på møterommet.

Med denne løsningen kan du hente fram bl.a.Excel regneark, Power Point presentasjoner. Adobe PDF filer og endre/markere områder og tekst/tall ved å laste ned en app til dette nettbrette/skjermen. Dette r vist i overstående video (ref link). Eller kanskje du vil vise en video som kan startes og stoppes ved å ta på skjermen eller hente opp et kart som f.eks. Google Maps og tegne oppå kartet for å markere område, veier, kraftledninger eller vannrør, skoler, eller andre tegninger og bilder, etc, etc. Hold veldig profesjonelle presentasjoner uten kurs fordi app'en du laster ned på din Android telefon i stor grad også kan benyttes på denne touch skjermen. Skjermen vil for mange oppfattes som en kjempestor mobiltelefon med berøringsskjerm om den benyttes vertikalt.
I denne linken har vi vist hvordan skjermen kan konfigureres for bruk i nettverk.

Denne løsningen er egnet for møterom opp til 25-30m2 og opp til 14-15 deltagere. Noen har derfor ikke behov for så stor skjerm. De fleste møterom er gjerne beregnet på 6-8 deltagere og 42" eller 55" skjerm vil kunne dekke behovet på slike møterom.

Styring av bilde fra projektor:
Enkelte rom er imidlertid så store at de krever projektor. Dette kan f.eks. være snakk om undervisningsrom, store forsamlingsrom/saler på hoteller, etc eller det kan være andre store rom for pressekonferanser. etc. I slike tilfeller kan skjermene benyttes til å styre informasjonen på projektor (forutsetter at projektor støtter skjermens format/oppløsning) vha HDMI utgang. Det betyr at en f.eks. kan stå på en pressekonferanse og tegne på kart som hents fra Google maps , pdf.er på USB stick eller server, ved å bruke en finger, penn, nøkkel eller liknende for og få prosjektoren til å vise tegningene mens det tegnes. I videoen nedenfor har vi vist "live" hva som vises fra projektor når en bruker våre skjermer til styring av presentasjonen.

Klikk på linken oppe til venstre for å se eksempler ved bruk av touch skjerm på møterom.

En komplett oversikt/link til alle våre LCD skjermer, enten det er med eller uten touch skjerm, for spesielle lysforhold som sollys eller vanlige industriskjermer vil du finne dette på vår generelle oversikt over LCD skjermer med touch screen på bl.a. 32", 42" og 55", mens vi har en annen side som beskriver multi touch skjermer.

 

TOUCH SCREEN
LCD SKJERMER

LCD SKJERMER
FOR SOLLYS

STANDARD
LCD SKJERMER

MULTI TOUCH
LCD SKJERMER

 

 

IN65-AT

Spesifikasjoner 65
Android 4.1 nettbrett:
 

Synlig skjermbilde:
Aktivt område(mm):
Punkt størrelse (mm):
Max oppøsning:
Kontrast:
Lysstyrke(CD/m²):
Vinkel for lesbarhet:
Anbefalt oppløsning:
Tilkobling:
Strømtilkobling:
CPU:
Grafikk
Memory:
Berøringsskjerm/Touchscreen::

 65"
 697mm X 392mm
 0.51mm
 1920 X 1080
 4000:1
 500
 Horizontal:79°-79°;Vertical:79°-79°
 1920 x 1080
RS232, RJ45 (10/100/1000), Wifi 802.11 b/g/n
 220V AC
Cortex A8 Multicore
Dual Mali 400
 Støtter alle kjent minnekort (SD), feks. 128GB)
 IR