PRODUKTER

Industri skjermer med touch screen mulighet

Touch Screen og LCD skjerm for industri 

Små embedded PC løsninger med mulighet for 12V DC drift.

Embedded og Wallmount PC 

Panel-PC med touch screen mulighet

Panel PC med touch screen mulighet 

2U industri-PC for 19" rack

Industri-PC og Server for rack 

Infokiosker 

Industri tastatur 

Industrielt ethernet med RS232,RS422,RS485, bluetooth, etc

Industrielt Ethernet med bluetooth


 

 

Rimelig 55" LCD skjerm for møterom med touch funksjon fungerer uten PC

Inteligent Android 55" skjerm med for møterom touch screen

Bildet viser en 55" nettbrett/skjerm med touch screen for møterom

Profesjonelle presentasjoner skaper engasjement og forståelse. Og en må raskt og enkelt få frem budskapet på en interesant måte. Møterommet regnes som bedriftens ansikt utad av mange. Avhengig av bedriftens arbeidsområde kan det være viktig for bedriften presenterer seg som innovativ og langt fremme rent teknisk. At denne nye løsningen samtidig koster mindre enn eldre løsninger er bare en fordel. Moderne AV utstyr på møterommet består nå av inteligente LCD skjermer fremfor interaktive tavler basert på gammeldagse projektor og lerret løsninger som ofte må vedlikeholdes og kanskje kalibreres. I linken til venstre for skjerme vil du kunne se noen få av funksjonene som ligger i våre skjermer for møterom. Men bruksområdet er naturligvis mye større enn det som vises i videoen. Kontakt oss for mer informasjon.

Disse LCD skjermene krever ingen spesial kabling og heller ikke tradisjonell PC. Dette gir rimelige løsninger kombinert med  økt driftsikkerhet fordi det ikke brukes PC med billige vifter eller harddisker. Vi har kunder som har beskrevet disse møteroms skjermene som "det hotteste av det hotte" - sitat slutt.
Har du trådløst nett (Wifi) eller kablet ethernet kan skjermen kopples til internet for å hente kart i Google® (Google Maps™), etc, og tegne veier eller markere områder ved å tegne streker og sirkler i forskjellige farger med fingeren eller annen pekeredskap. Andre ønsker å gjøre det samme med office eller pdf dokumeneter, og viske det bort igjen.Men en kan også ta frem presentasjonen på USB stick  ved å plugge en slik inn i USB kontakten. Det gir mulighet til å hente opp Excel regneark, PowerPoint, Adobe PDF filer, bilder og mye, mye annet uten PC eller nettverk.  Eller kanskje en bare ønsker å starte og stoppe video, se nett TV, etc. uten å betale TV lisens (nett-TV). Du velger selv hvilke app du vil laste ned for å holde presentasjonen slik DU vil. Antagelig kan hvem som helst som har en Android smarttelefon eller Iphone lære seg å holde en proff presentasjon iløpet av minutter uten spesialkurs.
I denne linken viser vi hvor enkelt det er å koble skjermen til et nettverk for å hente filer, koble seg til internet, eller andre funksjoner som er ønskelig.

Om bedriften har flere møterom eller det er ønskelig å bruke løsningen utenfor møterommet oppnår en full fleksibilitet ved å montere skjermen på et rullende stativ/fot og enkelt flytte den dit en ønsker. Eneste kravet til den nye plassen er at det finnes strømkontakt. Flytting er gjort på noen få minutter om en ikke skal flytte skjermen langt. Samtidig er dette er en skjermløsning til så lav pris at bedriften kan kjøpe inn til flere møterom om ønskelig.
Ingen behov for å fikle med PC, kabler, eller prosjektor for en profesjonell visning i nytt miljø. Om du er usikker på hvordan programmet fungerer har du mulighet til å laste det ned på din Android telefon og trene hjemme om kvelden før presentasjonen.

Og i motsetning til projektor løsning er denne rimelige skjerm løsningen vedlikeholdsfri ved at aldri behov for å bytte lamper, etc. Det er heller aldri behov for å kalibrere touch skjermen slik en del andre touch løsninger må.
Naturligvis vil skjermen kunne erstatte både whiteboard tavle og flip-over ved å tegne direkte på skjermen med fingrene eller andre pekeredskaper uten bruk av spesialpenner. Løsningen har dessuten lavere pris enn eldre sammenliknbare AV løsninger på møterommet.
Vi benytter en robust touch teknologi som tåler at det benyttes kulepenner, nøkler, hansker, adgangskort og annet som pekeredskap uten problemer med funksjonaliteten eller driftsikkerhet. Dessuten er vår skjermer ikke låst til Wifi (trådløst nettverk) men kan også benytte kablet nettverk.

Tilsvarende fleksibilitet til like lav pris har vi ikke sett foreløpig.

 

TOUCH SCREEN
LCD SKJERMER

LCD SKJERMER
FOR SOLLYS

STANDARD
LCD SKJERMER

MULTI TOUCH
LCD SKJERMER

 

 

IN55-AT

Spesifikasjoner 55
Android 4.0 tablet PC:
 

Synlig skjermbilde:
Aktivt område(mm):
Punkt størrelse (mm):
Max oppøsning:
Kontrast:
Lysstyrke(CD/m²):
Vinkel for lesbarhet:
Anbefalt oppløsning:
Tilkobling:
Strømtilkobling:
CPU:
Grafikk
Memory:
Berøringsskjerm/Touchscreen::

 55"
 1209mm X 680mm
 0.63mm
 1920 X 1080
 5000:1
 450
 Horizontal:60°-75°;Vertical:50°-60°
 1920 x 1080
RS232, USB, RJ45 (10/100/1000), Wifi 802.11 b/g/n
 220V AC
Cortex A8 Multicore
Dual Mali 400
 1 GB RAM og 8 GB Flash (utbyggbar til 32GB)
 IR
 
 
Denne LCD skjermen er egnet for møterom opp mot 20-30m2 eller ca 12-14 deltagere avhengig av plassering og størrelse av bord og stoler. Men vi har også større og mindre skjermer for møterom som 65", 42", 32", 26" og 19". For større møterom bør en velge vår 65".
Skjermen har høy lysstyrke og oppløsning på 1920 x 1080 (det vil si full HD) og vil derfor gi en bildekvalitet som er vanskelig for projektor løsninger uansett hvor mye en legger i et høykvalitets lerret. Dette betyr at løsningen kan benyttes i rom med vinduer og sollys ute.

Skjermen har et bildeareal på ca 120 x 70 cm. Et vanlig møtebord har gjerne en høyde på 70-80cm. Oppå dette står det kanskje en bærbar PC med oppslått skjerm eller vannflasker og kaffekanner. Dette betyr at nedre del av bildeflaten bør være 30-40 cm over bordet. Med dette som utgangspunkt vil øvre del av berøringsskjermen være ca 180-190cm over gulvet. Dette er oppnålig for de fleste. Kanskje også en 65" skjerm kan brukes av de fleste. Den vil ha en bildeflate som rekker ytterligere 10cm høyere. Men over dette kan være vanskelig for de som ikke er blandt de høyeste. Det kan også bli ubehagelig høyt for de møtedeltagerene som blir sittende nærmest skjermen. Ta derfor hensyn til dette ved montering på vegg eller "rullende stativ".
Konferanse senter og hoteller vil ha stor nytte av løsningen ettersom det ikke er behov for kurs for å ta ibruk touch løsningen. en 3 minutters visning rett før møtet er nok til å holde en profesjonell presentasjon.
 
Dette er vår ultimate skjermløsningen for møterom basert på et kjempestort nettbrett på 55". Dette er en rimelig løsning som gir et stort antall muligheter mht funksjoner. Samtidig en driftsikker løsning der en unngår feil pga billige kjølevifter, harddisker, etc. kombinert med at en får høy bildekvalitet sammenliknet med bruk av projektor på møterommmet.