PRODUKTER

Industri skjermer med touch screen mulighet

Touch Screen og LCD skjerm for industri 

Små embedded PC løsninger med mulighet for 12V DC drift.

Embedded og Wallmount PC 

Panel-PC med touch screen mulighet

Panel PC med touch screen mulighet 

2U industri-PC for 19" rack

Industri-PC og Server for rack 

Infokiosker 

Industri tastatur 

Industrielt ethernet med RS232,RS422,RS485, bluetooth, etc

Industrielt Ethernet med bluetooth


 

 

Stort 32" nettbrett

32" touch skjerm for messer, butikker, museer, etc

Vår 32" basert på Android® og Arm® CPU baserte tablet er en populær løsning for mindre presentasjoner som skjerm for presentasjoner på messer og utstillinger, eller andre mindre forsamlinger der det er 2-6 personer som er tilstede. Vi har også andre større og mindre skjermer for møterom. Denne 32" touch skjermen er alternativet som gir tilsvarende muligheter som en Ipad® men basert på Android operativsystem. Og vi benytter den robuste touch teknologien IR er vedlikeholdsfri og trenger derfor ikke å justeres og tåler bruk av kulepenner, nøkler, hansker og annet. En slik robust løsning gir muligheter til å bruke skjermen på messer eller butikker, resepsjoner, kjøpesenter, museer og andre offentlige steder. Dette er på sett og vis en touch skjerm med ethernet interface som f.eks. kopples rett til internet, men som samtidig kan benyttes separat uten ethernet tilkoppling og lese innholdet fra en USB stick eller forhåndslagret internt i skjermen. Brukervennligheten gjør løsningene også velegnet til kontor bruk for de som ønsker en stor touch skjerm som samtidig gir lave kostnader mht innkjøpspris og robusthet med lave servicekostnader mhp touch teknologien. Størrelsene varierer mellom 19" og 65" og er bergnet for å henge på vegg eller flyttbare stativ.
32" skjerm regnes for å være best egnet for de minste møterommene (4-6 personer ?) men om det velges en liten eller stor skjerm er funksjonene de samme. I denne linken viser vi noen av de funksjonene som ofte brukes på møterom som f.eks. Excel. PowerPoint, Pdf, frihåndstegning (Whiteboard). markere områder i Google maps, etc

Dette er informasjons skjermen som både gir passiv informasjon (som en TV) men som også kan involvere. Denne Informasjonsskjermen vil for mange også være den ideelle løsningen for apotek, sportsforretninger, museer, teater, banker, eiendomsmeklere, bilforetninger, reisebyråer, byggvare, restauranter, reiseliv og turist informasjon, kommuner, osv, osv. der kundene skal søke opp informasjon som kan være til hjelp.
Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.

En komplett oversikt/link til alle våre LCD skjermer, enten det er med eller uten touch skjerm, for spesielle lysforhold som sollys eller vanlige industriskjermer vil du finne dette på vår generelle oversikt over LCD skjermer med touch screen, mens vi har en annen side som beskriver multi touch skjermer.

 

TOUCH SCREEN
LCD SKJERMER

LCD SKJERMER
FOR SOLLYS

STANDARD
LCD SKJERMER

MULTI TOUCH
LCD SKJERMER

 

 

IN32-AT

Spesifikasjoner
32Android 4.0 tablet PC:
 

Synlig skjermbilde:
Aktivt område(mm):
Punkt størrelse (mm):
Max oppøsning:
Kontrast:
Lysstyrke(CD/m²):
Vinkel for lesbarhet:
Anbefalt oppløsning:
Tilkobling:
Strømtilkobling:
CPU:
Grafikk
Memory:
Berøringsskjerm/Touchscreen::

 32"
 697mm X 392mm
 0.51mm
 1920 X 1080
 1400:1
 350
 Horizontal:60°-75°;Vertical:50°-60°
 1920 x 1080
RS232, USB, RJ45 (10/100/1000), Wifi 802.11 b/g/n
 220V AC
Cortex A8 Multicore
Dual Mali 400
 1 GB RAM og 8 GB Flash (Nand)
 IR