PRODUKTER

Industri skjermer med touch screen mulighet

Touch Screen og LCD skjerm for industri 

Små embedded PC løsninger med mulighet for 12V DC drift.

Embedded og Wallmount PC 

Panel-PC med touch screen mulighet

Panel PC med touch screen mulighet 

2U industri-PC for 19" rack

Industri-PC og Server for rack 

Infokiosker 

Industri tastatur 

Industrielt ethernet med RS232,RS422,RS485, bluetooth, etc

Industrielt Ethernet med bluetooth


 

 

Stor 19" touch pad eller nettbrett

Dette er pr idag vår MINSTE tablet PC eller nettbrett på 19" basert på Android. På lik lnje med våre andre skjermløsninger leveres tableten eller nettbrettet som standard med IR touch teknologi som ikke trenger å justeres og som tåler at det benyttes kulepenner, nøkler, hansker og annet. Dette er på sett og vis en touch skjerm med ethernet interface som f.eks. kopples rett til internet. At løsningen er så robust gjør den egnet for bruk i offentlige miljø, resepsjoner, barnehager, etc, men også til kontor bruk for de som ønsker en stor touch skjerm som samtidig gir lave kostnader mht innkjøpspris og robusthet med lave servicekostnader mhp touch teknologien. Om skjermen skal stå i "beskyttet miljø" (dvs ikke på T-banen eller benyttes i militær sammenheng, etc ettersom glasset kan knuses om det benyttes stein/hammer) vil vi si at dette er en svært god løsning til en lav pris i forhold til mye annet. Dette er den eneste Android baserte løsningen som har single touch, dvs at det ikke er mulig å f.eks benytte 2 fingre for å forstørre bilder, etc slik de større skjermene kan.
Denne løsningen kan driftes uten tradisjonel PC, men benytter en Arm CPU og flash disk sammen med Android 4.0 operativsystemet sam sammen regnes som en PC  men med andre prosessorerer enn de tradisjonelle x86 løsningene. Tableten er bergnet for å henge på vegg (fot er tillegg for de som ønsker dette) kan forhånds programeres til å bare nå frem til en forhåndsdefinert web side og ikke kunne kjøre annet enn browser for nett aksess,  - om ønskelig.

I videoen som vi linker til her har vi vist hvor enkelt det er å koble skjermen opp i et lokalt nettverk vha kablet ethernet eller Wifi.
Alle våre Android skjermer har dessuten HDMI interface slik at skjermene kan benyttes som styrekonsoll for projektor hvis det er behov for projektor. Da kan f.eks. en presentere pdf'er, power point filer, Google Maps og andre office dokumenter ved å tegne på dem på denne skjermen (ref link nedenfor) og vise det fra projektoren. Dette gir en helt annen presentasjon for tilsedeværende og muligheter til å fremheve viktige detaljer i presentasjonen.

En komplett oversikt/link til alle våre LCD skjermer uten PC, enten det er med eller uten touchscreen, tablet og nettbrett, skjermer for spesielle lysforhold som sollys eller vanlige industriskjermer, vil du finne dette på vår generelle oversikt over LCD Touch Skjermer.
For de som vil ha tradisjonelle Windows baserte løsninger vil vi anbefalle det vi har kalt Panel PC i menyen til venstre.

Klikk på bildet nedenfor, for å se eksempler ved bruk av touch skjerm på møterom.

Demo 8 - Thumbnail Preview
Ved å koble denne 19" skjermen (eller andre større skjermer vi har) opp mot projektor (benytte HDMI utgangen på skjermen) kan en ved å plasere den på en talerstol eller liknende kan en som skal presenter noe gjøre eksakt det samme på en projektor som det som vises i videoen, men vise det på det store projektor bildet. Dette gir naturligvis en helt annen opplevelse av presentasjonen og er et veldig godt verktøy for bruk i store møterom eller andre rom der projektoren benyttes til undervisning, pressekonferanser, kontrollrom eller andre presentasjoner der en benytter projektor eller RGB kanon til presentasjon i store rom med mange mennesker.

 

 

 

TOUCH SCREEN
LCD SKJERMER

LCD SKJERMER
FOR SOLLYS

STANDARD
LCD SKJERMER

MULTI TOUCH
LCD SKJERMER

 

 

IN19-AT

Spesifikasjoner
19touch tablet PC med Android 4.0:
 

Synlig skjermbilde:
Aktivt område(mm):
Punkt størrelse (mm):
Max oppøsning:
Kontrast:
Lysstyrke(CD/m²):
Vinkel for lesbarhet:
Anbefalt oppløsning:
Tilkobling:
Strømtilkobling:
CPU:
Grafikk
Memory:
Berøringsskjerm/Touchscreen::

 19"
 378mm X 303mm
 0.297mm
 1280 X 1024
 1000:1
 350
 Horizontal:60°-75°;Vertical:50°-60°
 1280 x 1024
 RS232, RJ45 (10/100/1000), Wifi 802.11 b/g/n, Audio
 220V AC
 Cortex A8 Multicore
 Dual Mali 400
 1 GB RAM og 8 GB Flash (nand)
 IR