PRODUKTER

Industri skjermer med touch screen mulighet

Touch Screen og LCD skjerm for industri 

Små embedded PC løsninger med mulighet for 12V DC drift.

Embedded og Wallmount PC 

Panel-PC med touch screen mulighet

Panel PC med touch screen mulighet 

2U industri-PC for 19" rack

Industri-PC og Server for rack 

Infokiosker 

Industri tastatur 

Industrielt ethernet med RS232,RS422,RS485, bluetooth, etc

Industrielt Ethernet med bluetooth


 

 

42" flatskjerm for møterom med berøringsskjerm (eller 55" / 65" ?).

42 inch touch skjerm for møterom

Bildet viser en skjermen/nettbrettet med med medium størrelse for mindre møterom levert med touch (den største er 82" pr idag)

Dette er skjermen for møterommet der du har muligheten for å få frem budskapet på en veldig profesjonell måte som imponerer enhver møtedeltager.

Dette er pr idag en størrelse "midt på treet" og basert på Android og Arm CPU (våre 55" opp til 82" er beregnet på større møterom). Android basert løsning betyr at det ikke er behov for ekstern PC. Alt er i skjermen. Regneark, kart, PowerPoint, etc, hentes fra server over nettverk eller på minnepinne eller forhåndslageret i skjermen.
Denne touch skjermen er beregnet for mindre møterom med 6-10 deltagere i møterom opp mot 20 kvm, og en "alt i ett erstattning" for whiteboard, nettbrett, vanlig PC skjerm/TV, projektor, etc. Andre skjermestørrelser for møterom mellom 19" og 65" finnes her (men vi leverer opp til 82" om ønskelig).

Ref link til video oppe til venstre gjør skjermen det mulig å tegne/skrive oppå Excel regeark, PPT presentasjoner, pdf'er, tegne veier, kabelstrekk, vann/avløp etc på Google maps, bilder, etc ved å laste ned små "app'er" for Android.. Vår touch teknologi er en robust løsning som ikke trenger å justeres og som tåler at det benyttes hva som helst av kulepenner, nøkler, hansker og annet for å tegne/markere på skjermen. Veggmontering er den mest aktuelle monteringsløsningen og benyttes gjerne. Andre velger stativ for å kunne trille skjermen mellom forskjellige møterom. PC er som nevnt ikke nødvendig.
Dette er en stor touch skjerm med ethernet interface eller wifi som f.eks. kopples rett til internet. Skjermen er foruten bruk på møterom også beregnet for bruk  i offentlige miljø, resepsjoner, barnehager, messer og utstillinger, etc. Berøringskjermen har lav innkjøpspris og er robusthet med lave servicekostnader mhp valg av berøringsteknologien. 

Tilkopling til nettet skjer vha RJ45 kabel/ethernet eller vha trådløst Wifi nettverk. Bilder, tekst, regneark kan også hentes opp på skjermen ved tilkoppling til en USB stick og gir multi touch (dual touch funksjon også for de som vanligvis arbeider i f.eks. Windows XP miljø uten bruk av software driver, etc.

Kontakt oss for pris på denne eller en av de andre løsningene. Vi tror du vil bli possitivt overasket.

En komplett oversikt/link til alle våre LCD skjermer, enten det er med eller uten touch skjerm, for spesielle lysforhold som sollys, vanntette skjermer, avlange skjermer for skilt eller vanlige industriskjermer , etc vil du finne dette på vår generelle oversikt over LCD skjermer

 

TOUCH SCREEN
LCD SKJERMER

LCD SKJERMER
FOR SOLLYS

STANDARD
LCD SKJERMER

MULTI TOUCH
LCD SKJERMER

 

 

IN42-AT

Spesifikasjoner
42Android 4.0 tablet PC:
 

Synlig skjermbilde:
Aktivt område(mm):
Punkt størrelse (mm):
Max oppøsning:
Kontrast:
Lysstyrke(CD/m²):
Vinkel for lesbarhet:
Anbefalt oppløsning:
Tilkobling:
Strømtilkobling:
CPU:
Grafikk
Memory:
Berøringsskjerm/Touchscreen::

 42"
 1007mm X 684mm
 0.51mm
 1920 X 1080
 4000:1
 450
 Horizontal:60°-75°;Vertical:50°-60°
 1920 x 1080
2 x RS232, RJ45 (10/100/1000), Wifi 802.11 b/g/n, Audio
 220V AC
Cortex A8 Multicore
Dual Mali 400
 1 GB RAM og 8 GB Flash (Nand)
 IR